Κομμάτι κομμάτι διαλύει τα πάντα στην δημόσια Υγεία...

 

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν θα σταματήσει πριν ολοκληρώσει το έργο του, διαλύοντας ότι έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία

Σταθερά και αποφασιστικά κινείται ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης προς την κατεύθυνση της άλωσης της δημόσιας υγείας καθιστώντας την πλέον προνόμιο των λίγων και εκλεκτών.


Κομμάτι κομμάτι διαλύει όλες τις παροχές προς τους αφαλισμένους ο Άδωνις Γεωργιάδης


Μετά απ όλα τα νομοθετήματα, που έβαλαν ταφόπλακα σε δωρεάν παροχές προς τους ασφαλισμένους, οι οποίοι πλέον πρέπει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έχουν πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία, αν δεν θέλουν να πεθάνουν περιμένοντας στις λίστες αναμονής, με κινήσεις που θα ζήλευαν και οι χειρουργοί διαλύει ο κ Γεωργιάδης, κομμάτι κομμάτι, κι άλλες μικρές δωρεάν μέχρι σήμερα παροχές.


Τελευταία «επιτυχία» του η απομάκρυνση από τον Κατάλογο Αποζημιούμενων Φαρμάκων, που πρέπει στο εξής να πληρώνουν εξ ολοκλήρου οι ασφαλισμένοι, δύο γνωστών παυσίπονων.


Πρόκειται για τα σκευάσματα LONARID-N και LONALGAL tb, τα οποία προορίζονται για ασθενείς που αντιμετωπίζουν πολύ ισχυρούς πόνους, όπως οι καρκινοπαθείς.


Μεγάλοι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της χώρας, μεταξύ των οποίων και του Ηρακλείου, αντέδρασαν έντονα σε αυτή την κίνηση γιατί ξέρουν από πρώτο χέρι ποιοι χρησιμοποιούν αυτά τα παυσίπονα και τι σημαίνει το να πληρώνουν από δω και πέρα όλη την αξία τους.


Βέβαια το αυτί του κ. Γεωργιάδη ούτε που ιδρώνει… είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν θα σταματήσει πριν ολοκληρώσει το έργο του, διαλύοντας ότι έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία.


Δυστυχώς αυτοί που πρέπει να αντιδράσουν δε το κάνουν, ή τουλάχιστον δεν το έκαναν μέχρι τώρα, αφού στις τελευταίες εθνικές εκλογές έπεσαν πάλι στην λούμπα να τους πιστέψουν.

Για να δούμε τον Ιούνιο αν οι αντοχές τους εξαντλήθηκαν ή αντέχουν κι άλλα δεινά και πολύ περισσότερα ψέματα.


https://www.cretanews.eu/ygeia/kommati-kommati-dialuei-ta-panta-stin-dimosia-ygeia/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου