Καταγγελία: «Δίνουν 10 εκατ. ευρώ στη ΔΕΥΑ Βόλου και στη ΔΕΥΑ Λάρισας …μηδέν ευρώ»

 


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε δημοτικός σύμβουλος. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Μαβίδης – δημοτικός σύμβουλος της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και πρώην αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) – στηλιτεύει πως η ΔΕΥΑΛ, οκτώ μήνες μετά τις ζημιές που υπέστη εξαιτίας των πλημμυρών δεν έχει λάβει χρήματα για την αποκατάστασή τους. Μάλιστα το θέτει σε αντιδιαστολή και επισημαίνει πως η ΔΕΥΑ Βόλου χρηματοδοτείται με 10 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο Δημήτρης Μαβίδης σε ανάρτησή του και οι πίνακες που παραθέτει:

«Είναι λυπηρό, καθώς έχουν περάσει οκτώ και πλέον μήνες από την πλημμύρα Daniel, και η ΔΕΥΑΛ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για να αποκαταστήσει τις ζημιές που έγιναν στις εγκαταστάσεις των βιολογικών της καθαρισμών, οι οποίες αγγίζουν τα 8,5 εκ. €. Σε αντιδιαστολή, η ΔΕΥΑΜΒ (ΔΕΥΑ Βόλου) χρηματοδοτείται με 10 εκ. €.

Και είναι ακόμα πιο λυπηρό γιατί όταν αναφέρθηκε το γεγονός στον βουλευτή Λάρισας κ. Κέλλα, θεώρησε λογικό το γεγονός και δικαιολόγησε την κυβέρνηση της ΝΔ, αφού ο Βόλος υπέστη μεγαλύτερες ζημιές από τον Daniel και άρα ορθώς η ΔΕΥΑΜΒ χρηματοδοτείται με 10 εκ. € και η ΔΕΥΑΛ με 0 €. Νομίζω πως οι βουλευτές της ΠΕ Λάρισας εκλέγονται για να προωθούν λύσεις των προβλημάτων της περιφέρειάς τους και να αγωνίζονται, πέραν των άλλων, γι’ αυτό και όχι να «λιβανίζουν» ακρίτως τις επιλογές της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου