Σκίζουν τα πτυχία τους κορυφαίοι μαθηματικοί με τα μαθηματικά του Αδωνι

 

Στο δελτίο ειδήσεων του West TV (περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει σε όλη την Δυτική Μακεδονία) με τον Δημήτρη Βακρατσά εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και… μοιράζει αβέρτα τη «γνώση» του.

«Τον Μάιο του 2019 η ΝΔ πήρε στις Ευρωεκλογές 33%. Τον Ιούλιο του 2019, δύο μήνες μετά, πήρε στις εθνικές εκλογές 40%. Άρα το 33% των Ευρωεκλογών ισούται, ισοδυναμεί, με 40% σε εθνικές. Αυτό δεν είναι θεωρία, είναι αποδεδειγμένα μαθηματικά. Άρα αν η ΝΔ πάρει τώρα 33%, θα έχει πάρει 40%… Ποσοστό της τάξεως του 33% σημαίνει ότι η ΝΔ διατηρεί τις εκλογικές της δυνάμεις όπως είχε ένα χρόνο πριν…».

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς από κάθε έλεγχο και ο αρχι-σαλτιμπάγκος του Μαξίμου, που ήταν και προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει σπάσει τα κοντέρ της γελοιότητας, του εμπαιγμού και της υποτίμησης της νοημοσύνης του κοινού.

Είναι αποδεδειγμένα μαθηματικά. Και όποιος τα κατάλαβε, κερδίζει το βιβλίο που πουλούσε ο Υπουργός Υγείας με το χειρόγραφο του Ιησού.

https://www.olympia.gr/1589862/viral/skizoyn-ta-ptychia-toys-koryfaioi-mathimatikoi-me-ta-mathimatika-toy-adoni/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου