Κόλαφος ο Νίκος Πλακιάς για τον Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου...

 

“Αδιάβαστος» για τα Τέμπη εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Και το γεγονός επεσήμανε ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Νίκος Πλακιάς έσπευσε να επισημάνει την άγνοια του Κυριάκου Μητσοτάκη με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ καθώς ο πρωθυπουργός ανέφερε στη συνέντευξη ότι μερικοί από τους υπευθύνους για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη είναι προφυλακισμένοι.

Απαντώντας ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε:

«Να σας ενημερώσω ότι μόνο ένας είναι προφυλακισμένος. Ο σταθμάρχης !!!! Ο οποίος τον Σεπτέμβριο θα αφεθεί και αυτός ελεύθερος. Και αυτό θα γίνει σύμφωνα με τους νόμους αυτού του κράτους στο οποίο εσείς ηγείστε . Εάν αυτό αποκαλείται δικαιοσύνη και να την αφήσουμε να κάνει το έργο της τότε λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να πιστέψω σε αυτήν».

Ο Νίκος Πλακιάς σχολίασε απαξιωτικά τις άλλες αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τέμπη επισημαίνοντας:

«Βλέποντας την συνέντευξη σας Κύριε Πρωθυπουργέ δεν χρειάζεται να πω και πολλά. Είναι αυτά τα οποία έχετε πει σε όλες τις συνεντεύξεις σας και αναφορά στο έγκλημα των ΤΕΜΠΩΝ . Όποτε δεν χρειάζεται και κάποιος ιδιαίτερος σχολιασμός. Είναι κουραστικό να προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου