Τέμπη: «Ανταμείφθηκε» η Παπακώστα – Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων για τον ανασχηματισμό

 

Τη θέση της υφυπουργού στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ανέλαβε η Κατερίνα Παπακώστα, στον σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης που ανακοίνωσε νωρίτερα ο Παύλος Μαρινάκης, με συγγενείς θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, να εκφράζουν την οργή τους, καθώς δεν ξεχνούν τη συμμετοχή της στην εξεταστική Επιτροπή.

Οι Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς που έχασαν τις δίδυμες Θώμη και Χριστίνα και την ξαδέρφη τους, Αναστασία, εξαπέλυσαν πυρά κατά της Παπακώστα αναφερόμενοι στη στάση της στην εξεταστική επιτροπή για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

«Το έκανε το χρέος της στην εξεταστική επιτροπή και από ό,τι φαίνεται ανταμείφθηκε για τις επιδόσεις της. Αφού τακτοποίησε τις δικές μας οικογένειες εκεί, τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει και τις οικογένειες όλης της Ελλάδας. Αν ανοίξει και καμία προανακριτική και ψάχνουν για κασκαντέρ, μην διστάσεις στιγμή και το υπουργείο είναι κοντά. Καλή αποτυχία σας εύχομαι στα καθήκοντα σας αν και είναι σίγουρη». σημείωσε σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.

«Ξαφνικά μετά την εξεταστική των Τεμπών, ανέβηκε τα σκαλοπάτια στην ιεραρχία του κόμματος δυο δυο. Έτσι και εγώ, θα την κυνηγάω δυο φορές τώρα», ανέφερε από την πλευρά του, ο αδερφός του, Δημήτρης Πλακιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου