«Κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή, σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο!»

 

Δηκτική ανάρτηση κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να τον κάνει «επιτέλους υποψήφιο ευρωβουλευτή».

Κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της καταγγελίας του για σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε στο Χ (πρώην Twitter):

«Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο!».

Στην ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισύναψε και σχετικό απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ο δημοσιογράφος διερωτάται: «Είχε μιλήσει κάποιος εδώ στην πατρίδα μας περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών;» με έναν εκ των προσκεκλημένων να απαντά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης».

https://www.topontiki.gr/2023/11/19/kasselakis-se-mitsotaki-gia-aftia-kante-epitelous-ton-anthropo-ipopsifio-evrovoulefti-sas-parakalai-kathe-savvatokiriako/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου