Δεν θα επιβάλλετε λογοκρισία κα Τσαπανίδου!

 

Τόλμησε αυτή η Πόπη Τσαπανίδου «η μέχρι πρότινος δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων σε κανάλι» (ανακοίνωση ΝΔ) να παρέμβει στο «ιερό» δελτίο του ΣΚΑΙ και μάλιστα στη Σία Κοσιώνη για να μαλώσει δημοσιογράφο επειδή είπε τη γνώμη του ο άνθρωπος. Τι είπε δηλαδή στο κάτω κάτω ο Π. Λάμψιας;  Οτι ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει τους «εκτελεστές της 17 Νοέμβρη».

Αυτή τη γνώμη εξέφρασε το πρώην διευθυντικό στέλεχος των Νέων και εκδότης της αλήστου μνήμης φιλομητσοτακικής εφημερίδας «Φιλελεύθερος». Ενός εντύπου που μοιραζόταν στα γραφεία της ΝΔ ενώ οι πωλήσεις του ήταν τόσο πενιχρές που ακόμα και η ενίσχυση 74.400 ευρω δια χειρός Πέτσα δεν βοήθησε η εφημερίδα του κ. Λάμψια δυστυχώς έκλεισε.

Τη γνώμη του θαρραλέα είπε λοιπόν ο κ. Λάμψιας και μια και δεν μπήκε στον κόπο ως δημοσιογράφος να τεκμηριώσει τα λεγόμενα του έσπευσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ να βρει μερικές ατάκες στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να του παράσχει έτσι και επιχειρήματα για τις ύποπτες σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με την 17 Νοέμβρη. Εξάλλου μια και το ίδιο είχε κάνει η δεξιά με το παρακράτος και τους μηχανισμούς του επί δεκαετίες για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου έχουν αυτό που λέμε το know how.

Ξαναγυρνώντας όμως στο καυτό ζήτημα που θίγει η ανακοίνωση της ΝΔ δηλαδή της «πρωτοφανούς» προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να φιμώσει την ελεύθερη γνώμη του δημοσιογράφου κ. Λάμψια και να στηλιτεύσει τη χλιαρή αντίδραση της παρουσιάστριας του δελτίου στο ΣΚΑΙ αναρωτιέται κανείς μήπως η κατρακύλα της ελευθερίας στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη οφείλεται τελικά στον ύπουλο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το επιβεβαιώνει εξάλλου και όλη η στρατιά των «μέχρι πρότινος δημοσιογράφων» που έγιναν βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Γιατί δηλαδή είναι ανελευθερία η ιερή σχέση του δούναι και λαβείν Μαξίμου με τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ; Χάρη στο Μαξίμου οι ιδιοκτήτες κάνουν χρυσές δουλειές αναλαμβάνοντας δημόσια έργα και αγοράζοντας μπιρ παρά φως, νερό, τηλέφωνο, ναυπηγεία, βιομηχανίες κλπ  και στη συνέχεια αυτοί με τη σειρά τους μέσω των πιστών επιτελείων τους ελεύθερα υμνούν την κυβέρνηση των αρίστων.

Κι αν παρόλα αυτά δεν τα φέρνουν βόλτα παίρνουν και το μποναμά Πέτσα ακόμα και προεκλογικά, απαλλάσσονται από την υποχρέωση να πληρώνουν για συχνότητες, ρυθμίζουν τα κόκκινα δάνεια τους και έτσι μπορούν να επιδίδονται απρόσκοπτα στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία.  

Μην μπερδεύει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί οι «μαδουραίοι» των «δημοσιογράφων χωρίς σύνορα» και των διαφόρων ευρωπαϊκών επιτροπών την ελεύθερη στράτευση υπέρ Κυριάκου Μητσοτάκη με τις απαγορεύσεις που επιβάλλουν αυταρχικά καθεστώτα. Το επιτελικό κράτος το μόνο τυπικό φάουλ που έκανε ήταν ότι άφησε την κάθε τυχάρπαστη ανεξάρτητη αρχή και κάποιους καλοθελητές που αναζητάει τώρα ο κ. Ντογιάκος, να ενημερώσουν ότι παρακολουθούνται από την ΕΥΠ και το νοικιασμένο predator διάφοροι αχάριστοι που επειδή έμειναν απέξω από την μοιρασιά ξεφεύγουν από το μαντρί με ανόητες έρευνες και άχρηστες αποκαλύψεις. Κι αν κάποιος φάει τελικά και το κεφάλι του αναζητώντας αλήθειες, μην ανησυχείτε, το μαχαίρι της ΕΥΠ-ΕΛ.ΑΣ θα φτάσει μετά ως το κόκαλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου