βόμβα για τον Προαστιακό: Χωρίς σύστημα σηματοδότησης στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο» (Βίντεο)

 


Σε μια αποκάλυψη και για το σύστημα σηματοδότησης του Προαστιακού προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Την ώρα που δεν υπάρχει ακόμα ακριβής αριθμός νεκρών από την τραγωδία στα Τέμπη και οι καταγγελίες για σημαντικές ελλείψεις στο... σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας πληθαίνουν, αίσθηση προκαλλεί η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην χθεσινή έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο».

Όπως είπε, εμφανώς έκπληκτος, πληροφορήθηκε πως δεν υπάρχει σύστημα σηματοδότησης ούτε στο κομμάτι του Προαστιακού «Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο».
Στο κομμάτι δηλαδή αυτό που εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κόσμου και συνδέει το αεροδρόμιο της χώρας με το μεγαλύτερο λιμάνι της, αυτό του Πειραιά.
«Σύστημα σηματοδότησης δεν υπάρχει ούτε στο κομμάτι «Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο», που χρησιμοποιεί ο Προαστιακός και η εταιρεία Hellenic Train, καθώς και το Μετρό. Και ο άνθρωπος που μου το λέει είναι υψηλά ιστάμενος στον χώρο. Είναι δυνατόν αυτό; Δηλαδή μπορεί να δούμε να συμβαίνει ένα ανάλογο δυστύχημα σε αυτό το τμήμα; Στην πορεία από τη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Αεροδρόμιο;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου