Δίκη εδώ και τώρα!

 


Του Γάιου Τάκιτου

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου μίλησε: Στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα η οποία την Πρωτοχρονιά του 2022, κατήγγειλε το βιασμό της σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης από γόνο πλούσιας οικογένειας των Αθηνών, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι δεν λήφθηκαν υπόψη από το δικαστικό συμβούλιο τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία, αλλά ψευδή στοιχεία.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Στοιχεία τα οποία συνέλεξε τεχνηέντως ο «εκλεκτός» του μεγαλοδικηγόρου της Θεσσαλονίκης Αστυνόμος, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση με σκοπό να τη συγκαλύψει. Ο Αστυνόμος που ήταν θαμώνας και έπαιζε πολλά λεφτά με γυναίκα δικαστή στο Καζίνο των Σκοπίων.

Καταθέσεις ψευδομαρτύρων που δήθεν είδαν την Γεωργία να πηγαίνει στο πάρτι Βιντεοσκοπήσεις που δεν παρουσιάστηκαν διότι δήθεν ήταν χαλασμένες οι κάμερες.

Ψευδείς ιατροδικαστικές πιστοποιήσεις.

Εξετάσεις που έπρεπε με βάση την ανακριτική επιστήμη να γίνουν και σκοπίμως δεν έγιναν.

Εισαγγελείς και δικαστές που άφησαν σκιά στο λειτούργημά τους.

Η παύση του Εισαγγελέα Διαφάνειας Θεσσαλονίκης που θέλει να ερευνήσει ενδεχόμενα ζητήματα διαφθοράς!

Και σε όλα αυτά και μέρος του τύπου που άφηνε αιχμές κατά της Γεωργίας : «Τα ήθελε και πήγε». Λες και τα κορίτσια των Ελλήνων πολιτών γνωρίζουν τους φίλους τους μόνο σε κατηχητικά σχολεία.

Όλα αυτά θεμελιώνουν τις προϋποθέσεις για αναψηλάφηση της δίκης όπως απαιτεί το άρθ. 527 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.: Όλα τα ψευδή στοιχεία άσκησαν «ουσιώδη επιρροή» στην απόφαση για την αθώωση.

Η Γεωργία το δήλωσε καθαρά: Δεν ζητάει αποζημίωση, δεν θέλει λεφτά. Ζητάει ηθική δικαίωση.

Να γίνει επιτέλους η δίκη!

Είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες ίσοι ενώπιον του νόμου ή όχι;

Ιδού η Ρόδος!


https://www.zougla.gr/greece/article/diki-edo-kai-tora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου